ÓVODA ÉS BÖLCSŐDE (KONYHA)

Év végi kirándulások az oviban

Év végi kirándulások az oviban

A tanévzárók utáni időszakot használták ki a csoportok különböző programok megtartására. A Pillangó csoport Virág Zsolt családjának invitálására tölthetett el csaknem egy délelőttöt a Garabonciás farmon. A gyerekek megsimogatták az ott levő állatokat, minden attrakciót kipróbáltak. Az óvodába lovas kocsin érkeztek vissza.

A Katica csoportosok szülei nagyon szorgalmasan gyűjtötték a papírt egész évben, így a két papírgyűjtés bevételének egy részét használta fel csoport erdei kisvasutazásra. Kistolmács és Csömödér közötti mintegy 20 km-es távon utaztak a gyerekek. Nagy élményt nyújtott számukra nemcsak a vonatozás, hanem a gyönyörű erdei környezet, a változatos táj szépsége is.

A Maci csoportosok a Szabadics család vendégszeretetét élvezték a szabari Kalandparkban. A gyerekek kipróbálták a trambulint, a csúszdákat, a játszótéri játékokat, beültek a különböző munkagépekbe, a legbátrabbak a kötélpályát is kipróbálták. Ismerkedtek az állatparki állatokkal is. A csoport élménnyel gazdagon tért vissza az óvodába.

Novák Ferencné

Fel