KÖZÖSSÉGI HÁZ ÉS KÖNYVTÁR

Könyvtári torpedó

2022. január 24-én a magyar kultúra napja alkalmából könyvtári torpedóra invitáltuk az iskola felső tagozatos diákjait. A vetélkedő a diákok szabadidejében került megrendezésre. A könyvtári torpedó játékon 4 csapat vett részt, a csapatokat 2 illetve 3 fő képviselte, így összesen 9 fő vett részt a rendezvényünkön.
A csapatok megnevezését különböző színek (zöld, bordó, kék, sárga) jelezték. A torpedó játékot egy 12x12-es mezőből álló táblán játszottuk, e táblát és a játék leírását a csapatok megkapták, és saját maguk jelölhették a találatokat, a torpedójátékot a diákok projektor, laptop segítségével kivetítve is láthatták, nyomon követhették. A kérdések a magyar irodalom (Kölcsey Ferenc élete, Himnusz), művészetek, hungarikumok témaköréből lettek összeállítva.
A vetélkedő végén a találatok és az ebből eredő pontok összeadásra kerültek, majd a 3 legtöbb pontot elért csapat a helyezésének megfelelően ajándékot (mappákat, tollakat, ceruzákat, radírokat) vehetett át. A vetélkedő jó hangulatban zajlott, minden résztvevőt ajándékkal jutalmaztunk, melynek a diákok nagyon örültek.

Pácsonyi Ildikó

torpedo01

A Szakkör - ugrás a honlapra   >
ERFA logo   >