KÖZÖSSÉGI HÁZ ÉS KÖNYVTÁR

Könyvtári torpedó – Karácsonyi ünnepkör

2019. december 13-án a közelgő ünnepek alkalmából könyvtári torpedóra invitáltuk az iskola 3-4. osztályos diákjait. A vetélkedő a diákok szabadidejében került megrendezésre. A könyvtári torpedó játékon 6 csapat vett részt, a csapatokat 3 fő képviselte, így összesen 18 fő vett részt a rendezvényünkön.
A csapatok megnevezését különböző színek (zöld, bordó, rózsaszín, kék, sárga, narancssárga) jelezték. A torpedó játékot egy 12x12-es mezőből álló táblán játszottuk, e táblát és a játék leírását a csapatok megkapták, és saját maguk jelölhették a találatokat. A torpedójátékot a diákok projektor, laptop segítségével kivetítve is láthatták, nyomon követhették. A kérdések a karácsonyi ünnepkörhöz kapcsolódó népszokásokból, hagyományokból, jeles napokból, regényekből, versekből lettek összeállítva.
A vetélkedő végén a találatok és az ebből eredő pontok összeadásra kerültek, majd a 3 legtöbb pontot elért csapat a helyezésének megfelelően ajándékot (tollakat, ceruzákat, radírokat) vehetett át. A vetélkedő jó hangulatban zajlott, minden résztvevőt ajándékkal jutalmaztunk, melynek a diákok nagyon örültek.

Pácsonyi Ildikó

A Szakkör - ugrás a honlapra   >
ERFA logo   >